Een kind met uitdagingen of problemen in de ontwikkeling zorgt vaak voor onrust in het gezin. Als ouders willen we het beste voor ons kind, maar vaak weten we niet welke hulp het beste is.

Natuurlijk heeft iedere fase heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar als je op zoek bent naar dat ene “puzzelstukje” de hulp die jouw kind zo nodig heeft dan is het vaak een hele uitdaging om die hulp te vinden.

Soms worden ouders goed bedoelt gerustgesteld met de opmerking “dat hoort nu eenmaal zo” of “ieder kind huilt” of “je moet gewoon wat strenger zijn”. Maar als moeder, opvoeder of ouder voel je vaak dat er iets anders nodig is.

Herken je dit?

Voor hulp, advies of begeleiding ben je bij mij aan het juiste adres.

Samen gaan wij opzoek naar de oorzaak van de uitdagingen die er zijn. We gaan terug kijken naar de zwangerschap, de geboorte en de eerste jaren van het leven.

Veel ouders verwachten het niet, maar de uitdagingen nu zijn vaak in deze periode ontstaan. Ieder gedrag is altijd logisch, hoe vervelend dit gedrag ook is.

Als psychomotorisch kindercoach, geboorte in kaart consulent en reflexintegratie behandelaar gaan we werken aan verandering en verbetering.

Wil jij weer grip op de situatie, rust in het gezin en de balans terug?

Laat mij dit dan weten!

Bikkels met Prikkels
Begeleiding en advies voor ouders met kinderen met ontwikkelingsproblemen