Waar komt dit gedrag toch vandaan?

Je hebt misschien al heel veel geprobeerd. Je wil het beste voor je kind maar je weet gewoon niet waar je moet zijn.

Jij wil dat er iemand echt naar je luistert en niet afgescheept wordt met iets wat niet echt helpt.

Je voelt misschien wel onzeker, moe of zelf radeloos en opgebrand.

Problemen en uitdagingen in de opvoeding kunnen zorgen voor onrust, stress, onmacht, schaamte en vaak ook voor onbegrepen gedrag in je omgeving.

Je wilt het goed doen als moeder (of opvoeder) en eigenlijk wil je ook gewoon weer rust en vertrouwen in de toekomst voor jezelf en je gezin en natuurlijk je kind.

Opvoeden van kinderen is niet altijd makkelijk of ik het nu heb over de babytijd, de peutertijd, kleutertijd of het opgroeiende schoolkind iedere periode heeft zo zijn eigen uitdagingen.

Soms zijn er uitdagingen waarbij je je zo machteloos en hulpeloos voelt dat je het gewoon echt niet meer weet. 

Ik ben er voor jouw!

Welke ontwikkelingsuitdagingen een kind ook heeft, we zijn op zoek dat ene puzzelstukje om je kind te kunnen helpen.

Ik heb jaren gezocht naar dat ene puzzelstukje en ik heb hem na lang zoeken gevonden.

In mijn zoektocht heb ik veel geleerd en ontdekt, ik heb een breed netwerk aan hulpbronnen en schroom niet om je door te verwijzen naar iemand die jou nog beter zou kunnen helpen. 

Ik ben Thessa van den Berg, holistisch coach dit betekend dat ik een situatie vanuit verschillende invalshoeken bekijk en benader. Als KIE coach (kind in evenwicht), psychomotorisch kindercoach en reflexintegratiebehandelaar ga ik opzoek naar de oorzaak werk ik direct aan de oplossing.

KIECOACH #KRIMPENERWAARD #HOLISTISCHKINDERCOACH #REFLEXINTEGRATIE #TERUGNAARDEOORZAAK #VOORBIJAANSYMPTOOMBESTRIJDING #PSYCHOMOTORISCHKINDERCOACH #KIND&OUDER #BIKKELSMETPRIKKELS