Voorlopig geen reflexintegratie behandelingen, ook niet met mondkapjes. Voor coach sessies, geboorte in kaart sessie blijf ik open, hierbij kan ik namelijk de 1,5 afstand garanderen.

Ik ben inmiddels al weer even gesloten. In eerste instantie omdat ik zelf verkouden was, later omdat contactberoepen hun deuren moesten sluiten.

In die tussentijd heb ik nagedacht of er andere mogelijkheden waren en heb ik zelfs een online coach sessie gedaan. Maar eigenlijk is dit niet wat ik wil.

Bij Bikkels met Prikkels draait het om rust, veiligheid en vertrouwen, dit betekent dat ik zolang het niet mag van de overheid geen reflexintegratie behandelingen uitvoer simpel weg omdat contact hierbij juist zo essentieel is.

Als de overheid besluit dat ik wel mag werken met de nodige maatregelen, hierbij denkend aan mondkapjes. Wil ik jullie alvast meegeven dat ik dit niet ga doen. Als dit betekent dat ik nog een half jaar niet mag werken dan is dat maar zo.

Je veilig voelen is en blijft voor iedereen belangrijk, zeker voor kinderen en dit is waar ik voor sta. Verhalen van kindjes die bij het zien van mondkapjes in huilen uitbarsten is niet de uitvoering die wil inzetten bij kinderen waar juist veiligheid, vertrouwen en rust zo essentieel is.

Voor ouders en kinderen zijn tips, filmpjes beschikbaar op verzoek. Denk hierbij aan ontspannende oefeningen welke rust, veiligheid en vertrouwen geven en de hechting verbeteren tussen moeder en kind.

Voor de volgende werkzaamheden ben ik open.

Daarnaast kan ik op verzoek mijn werkzaamheden buiten voorzetten op mijn prachtige stekkie in de polder van Ouderkerk aan den IJssel.

  • Intake gesprekken
  • Psychomotorisch kindercoach behandelingen
  • NLP/MCSI coach sessie
  • Geboorte in Kaart sessie
Buiten locatie
Praktijk