Een persoonlijk en uniek hechtingsplan is een waardevol document gebaseerd op het unieke geboorteverhaal van jouw pasgeboren baby.

Het hechtingsplan is volledig gebaseerd op de geboorte en bevalling en sluit aan op de behoeftes van de baby nu. Je zou het bijna de gebruiksaanwijzing kunnen noemen.

Geboren worden is voor een baby een ervaring met veel impact. Zeker als er sprake is van een bevalling die anders is gelopen dan gepland.

De onrust, het vele huilen en het niet begrijpen van het gedrag wat de baby laat zien, maakt ouders vaak radeloos, onzeker en wanhopig. 

Dit persoonlijke hechtingsplan geeft weer rust, balans en vertrouwen in de toekomst.

Voorafgaand aan ons gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst, hiermee ga ik alvast aan de slag voor jullie. 

In het persoonlijke gesprek (gewoon bij jullie thuis) ontvangen jullie de meest waardevolle informatie gebaseerd op het geboorte verhaal van jullie kindje. 

Met deze informatie kunnen jullie direct aan de slag. Daarnaast ontvangen jullie een buideltop van “Jalou” om de belangrijkste behoefte van jullie kindje direct te kunnen geven.

Binnen een week ontvangen jullie het hechtingsplan, ingebonden en aangevuld met praktische en waardevolle tips in de brievenbus.