“Op een andere manier kijken naar gedrag. Gedrag is namelijk altijd logisch”.

Deze methode er eentje met impact, voor iedereen.

Iedereen heeft andere uitdagingen in het leven, iedereen is anders…. Jij bent anders, maar wat we met elkaar gemeen hebben, we zijn allemaal geboren.

We hebben allemaal een geboorteverhaal. Een geboorte verhaal waarin jij of jouw kindje de hoofdrolspeler was.

Vele keuzes en patronen zijn in de basis hier ontstaan en vaak leven we deze patronen nog steeds. Simpel weg omdat we niet beter weten.

Deze methode is er eentje voor volwassenen maar ook zeker voor kinderen. Of je nu last hebt van onzekerheid, angst, boosheid. Of als jouw kindje last heeft van slaapproblemen, boosheid, verdriet, onzekerheid of ander gedrag wat niet zo fijn is. Deze methode geeft je zoveel duidelijkheid.

Gedrag is altijd logisch!

Je kan het alleen pas begrijpen als je weet wat het je wil vertellen.

En als je weet wat de boodschap is dan pas is er ruimte voor verandering.

Een geboorte in kaart sessie is niet even een uurtje kletsen over je geboorte, het is veel meer dan dat. We gaan stap voor stap het hele geboorte verhaal in kaart brengen.

We nemen hier uitgebreid de tijd voor. Hierbij is rust, vertrouwen en veiligheid het allerbelangrijkste. De setting is dan ook comfortabel, warm, gemoedelijk en goed verzorgd.

Natuurlijk is een Geboorte in Kaart Sessie voor kinderen anders als voor volwassen, maar de basis is hetzelfde, terug naar de behoefte van jou of je kindje.

Zelfs als je geadopteerd bent, je geboorte verhaal niet kent of je moeder al overleden is, kan deze methode ingezet worden.

Wil jij eens echt aan je zelf werken en terug naar de oorzaak van jouw uitdagingen nu?

Maak dan ruimte in je agenda en maak een afspraak voor een Geboorte in Kaart sessie.