Nu is het tijd voor jouw!

Als moeder wil je het beste voor je kinderen, maar dat gaat nog wel eens ten koste van je zelf. Dan wordt je een Bikkel met Prikkels.

Je bent gespannen, moe of het wordt je allemaal even te veel, herken je dat?

Vergeet niet, dat je naast moeder ook vrouw bent, die ook een eigen leven heeft en af en toe een moment voor jezelf nodig hebt.

Hoe zou het zijn om even lekker bij te komen te ontspannen, zodat je straks weer extra energie hebt om er helemaal tegenaan te gaan?

Vanaf 1 maart* kun je bij Bikkels met Prikkels terecht voor een ontspanningsmassage als je moeder bent van opgroeiende kinderen. 

Bij Bikkels met Prikkels staat bij iedere behandeling rust, ontspanning en aandacht op nummer 1. 

Wij zorgen voor een uniek moment met een heerlijk kopje thee met wat lekkers. De ruimte is prettig verwarmd met rustgevende achtergrond muziek. Je wordt toegedekt met handdoeken en je ligt op een verwarmd deken. Er wordt gemasseerd met warme, ontspannende olie. Je hoeft niks mee te nemen, de massage is volledig verzorgt.  

Het doel van deze ontspanningsmassage is om een gevoel van complete ontspanning te geven. Opgebouwde spanningen vloeien weg, waardoor je je weer herboren voelt!

Onze massages zijn volledig verzorgd: 

  • Persoonlijke intake (1ste keer) 
  • Geen gesjouw met handdoeken 
  • Een heerlijk kopje thee met wat lekkers
  • Optie: Magnesium shot (d.m.v. serum)** 

Prijzen:

Ontspanningsmassage30 minuten€ 30,00
Ontspanningsmassage45 minuten€ 40,00
Ontspanningsmassage60 minuten€ 50,00
Extra bij te boeken:
Magensium shot15 minuten€ 10,00

*mits de coronamaatregelen dit toestaan

** Een magnesium shot door middel van een magnesium serum op de huid. Magnesium hersteld en ontspant namelijk de spieren, verbeterd de nachtrust en ondersteund mineralen en vitamines in je lijf. Met warme doeken zullen we het serum vervolgens verwijderen waarna we de massage zullen starten.