Als je niet weer wil aankomen met babykleertjes bij een kraambezoek, wat dacht je dan van een buideltop, een draagworkshop of een persoonlijk en gepersonaliseerd hechtingsplan. Geboren worden is ontzettend heftig voor een baby helaas staan hier maar weinig mensen bij stil. Wat baby’s o.a. nodig hebben in de eerste 3 maanden (het 4de trimester) is veiligheid, geborgenheid en nabijheid van de moeder.

Het grootste cadeau wat je kan geven is een cadeau waarbij de hechting optimaal stimuleert. Hiermee geef je de ouders en de baby een sterke basis waar hij de rest van zijn leven profijt van zal hebben. Dit gun je toch iedere pasgeboren baby?

Als babycoach wil ik bijdragen aan een optimale hechting omdat ik veel kinderen in mijn praktijk zie deze hechting niet hebben mogen ervaren.

Na een (heftig) geboorte verhaal, denk aan een vacuumverlossing, een keizersnede of een inleiding is bij mama zijn erg belangrijk om tot rust te komen en te landen.

In samenwerking met Ellen van “Draag me mee” en Bianca van “My Jalou” heb ik besloten om kraamcadeautjes te gaan aanbieden om a.s. ouders, vaders en moeders, opa’s en oma’s bewust te maken van de “blauwdruk” die een baby mee krijgt voor de rest van zijn leven.

Vanaf 1 mei zal mijn website aangevuld worden met deze bijzondere kraamcadeautjes.

De buideltops zijn inmiddels geleverd.

Interesse neem dan contact op via onderstaande button.

Buideltop van MYJALOU, waardevolle kraamcadeautjes
Buideltop van MYJALOU