Als ik toen had geweten, wat ik nu wist….

In de basis zal ik er alles aan doen om mijn kinderen sterk en stabiel in het leven te laten staan. 

Wat heb ik gezocht naar dat ene puzzelstukje, mijn dochter was soms zo boos. Ik zei altijd ze kan boos worden vanuit haar tenen. Ze schold de buurvrouw uit, toen ze nog maar net 2 was, ze sloeg met de deuren als er visite was en ging vaak stamp voetend naar boven om daar in snikken uit te barsten.

Steeds vaker kreeg ik de opmerking, je moet gewoon harder op treden. Je moet zeggen wie de baas is. 

Diep van binnen wist ik dat er meer aan de hand was, maar wat wist ik niet. Ik werd als moeder vaak niet gehoord.

Bij een lieve tandarts werd ik geadviseerd om maar eens naar een kindercoach te gaan… en daar werd hoogsensitief genoemd, maar op Facebook werd mij verteld dat de boosheid niet past… en werd ik gewezen op reflexintegratie.

Ik wil het beste voor mijn kind, liefst gelijk. Dus die avond zocht ik naar reflexintegratie op google en maakte ik direct een afspraak. Want ik wilde direct hulp als dat even zou kunnen.

Dit veranderde mijn leven, de puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dit is waar ik al die tijd naar zocht.

Ik was zo enthousiast dat ik meer kinderen wilde helpen en starte mijn praktijk als reflexintegratie behandelaar. Later leerde ik in mijn vervolg opleidingen hoe veel gedrag voortkomt uit de zwangerschap, geboorte en over het spiegelen wat kinderen vaak doen.

Deze informatie en alles wat ik nu weet wil ik  delen om andere ouders en kinderen te helpen.

Het veranderd je leven blijvend. Ik gun dit iedere gezin. Terug naar balans en rust.

Ga je samen met mij opzoek naar de oorzaak van het gedrag?

#KIECOACH #KRIMPENERWAARD #HOLISTISCHKINDERCOACH #REFLEXINTEGRATIE #TERUGNAARDEOORZAAK #VOORBIJAANSYMPTOOMBESTRIJDING #PSYCHOMOTORISCHKINDERCOACH #KIND&OUDER #BIKKELSMETPRIKKELS #KINDERCOACH