Bijna alle moeders die met hun kinderen bij mij in de praktijk komen zeggen “had ik dit maar eerder geweten”. Dit is voor mij de aanleiding geweest om babybalans te ontwikkelen.

Dat jij als bijna moeder mijn site bezoekt en deze pagina leest is waar ik het voor doe. Jij wilt namelijk het beste voor je kindje! En ik wens jouw en je kindje een stabiele en sterke basis met de informatie die hiervoor nodig is.

Dit is anders dan een pufclubjes, een borstvoedingsavond of zwangerschapsyoga, als je dat zoekt ben je hier verkeerd.

Als jij je voor 1000% wilt voorbereiden op de komst van je kleintje en niet voor verassingen wil komen te staan en je kindje daarnaast een stabiele en sterke basis wil geven dan ben je hier goed.

Een stabiele en sterke basis begint namelijk al in de zwangerschap.

Heb je wel eens van de 9 maanden marinade gehoord? Of van de lijm die jij en je kindje op het lijf hebben na de geboorte/bevalling? Weet jij wat het knuffelhormoon is en wat het knuffelhormoon kan schaden? Weet jij wat goed hechten is? Weet je wat een geboorte patroon is en ken je de effecten?

Heb ik je nieuwschierig gemaakt?

Maak dan een afspraak voor de 1 op 1 workshop BabyBalans